Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

  • ramka zima2
  • ramka atrakcje
  • ramka pokoje nowe

Opinie Booking

     
Mateusz
Polska
 
10 września 2014

 

"Miejsce naprawdę godne polecenia!"

Przyjęcie przez bardzo miłą i pomocną Panią Katarzynę, świetna lokalizacja obiektu 10 min od Krynicy. Standard w Villi Źródło w stosunku do ceny jest znakomity, ponadto właściciele pozwolili przyjechać z psem a podczas pobytu byli uśmiechnięci i do dyspozycji. Świetna domowa kuchnia! Szkoda, że nie zostaliśmy dłużej.

     
7 września 2014
Marek
Polska
 

 Wyjątkowy

wyżywienie, obsługa, możliwość przechowywania sprzętu sportowego, porady właścicieli odnośnie okolicy (co, gdzie i jak zwiedzić), CISZA

     
10 czerwca 2014
Katarzyna
Polska
 

 Wyjątkowy

Piękny doinwestowany obiekt, bardzo czyściutkie pokoje i łazienki. W razie niepogody możliwość zabawy w sali dla dzieci. Bezpieczny plac zabaw na terenie pensjonatu. Smaczne posiłki - śniadanie w formie szwedzkiego stołu - różnorodność potraw i napoi. Z pewnością tam wrócimy. Gorąco polecam, Katarzyna z Krakowa

     
28 marca 2014
Jerzy
Polska
 

 Wyjątkowy

Gospodarze z pasją co widać na każdym kroku!

     
3 lutego 2014
Anonimowy
Polska
 

 Wyjątkowy

Same plusy: bardzo gościnni gospodarze, doskonałe jedzenie, klimatyczny ogródek zimowy z kominkiem, czyste dobrze wyposażone pokoje, dobrze działający internet, przestronny parking, bliskość dwóch stacji narciarskich. Ze względu na szereg udogodnień i atrakcji obiekt szczególnie wart polecenia rodzinom z dziećmi.

 
     
6 lutego 2014
Sviatoslav
Ukraina
   

 Wyjątkowy

Everything was perfect. The place is absolutely charming. The staff is polite. Breakfast was really good. We'll definitely come again.
     

Opinie Tripadvisor

kasia M
Warszawa, Polska
 

“Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi!”

Zrecenzowano 5 dni temu NOWE

Doskonałe miejsce na wakacje z dziećmi - profesjonalnie przygotowany hotel prowadzony przez przesympatycznych właścieli, którzy zapewniają rodzinną atmosferę. Bardzo wygodne pokoje - w pokoju typu studio family oprócz podwójnego łóżka znajdują się dwie rozkładane kanapy oraz dwie łazienki, więc pobyt jest bardzo komfortowy nawet dla większej rodziny. Wszelkie udogodnienia dla dzieci. Dwa pokoje zabaw, duży zewnętrzny plac zabaw i dwa baseny zapewniają rozrywkę zarówno w słoneczne jak i deszczowe dni. Właściciele dbają również o zapewnienie dodatkowych bezpłatnych atrakcji na każdy dzień pobytu dzięki czemu urlopowicze mogą się ze sobą zintegrować. Dobre jedzenie i bardzo miła obsługa. Bardzo polecamy, wrócimy tam na pewno w przyszłym roku !


m0nikaen
Krynica, Polska
 

“Prawdziwy odpoczynek!”

Zrecenzowano: 2 lipca 2015

Miejsce jest naprawdę magiczne. Czysto, smacznie i przede wszystkim bardzo bardzo sympatycznie - polecam! Dla dzieci jest zadbany plac zabaw. W upały - basen. No i szereg animacji - przez cały pobyt codziennie inna atrakcja.
Oprócz tego miejsce piękne. Zielono i z dala od wszelkich trosk!


TomaszTasty
Kraków, Polska
 

“Weekend z klasą i na luzie”

Zrecenzowano: 8 marca 2015

Spędziliśmy tutaj z żoną wspaniały weekend narciarski. Było już po feriach, więc willa była względnie pusta. Budynek jest po remoncie w 2014 roku i naprawdę robi wrażenie nowego i jest bardzo dobrze wyposażony, np w zaopatrzoną lodóweczkę w pokoju, zupełnie jak w dobrym hotelu! Jedzenie bardzo urozmaicone i smaczne, a domowe nalewki dopełniają całość. Pan Piotr to prawdziwy gospodarz, elastyczny i bardzo uprzejmy. Polecamy na romantyczny weekend dla par poza sezonem. W sezonie pensjonat nastawiony jest na rodziny z dziećmi.


Monika K
Kraków, Polska
 

“Profesjonalny obiekt”

Zrecenzowano: 2 marca 2015

Bardzo profesjonalnie zarządzane miejsce - stylem przypomina rodzinny hotel a nie pensjonat. Pokoje rewelacja co do wielkości i urządzenia, śniadania pełen profesjonalizm że nie wspomnę o udogodnieniach dla dzieci. Bardzo polecam to miejsce i na pewno tam wrócę.


Renatazofia
Warszawa, Polska
 

“Doskonałe miejsce, czysto, super domowe posiłki - urozmaicone. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych.”

Zrecenzowano: 24 października 2014

Super miejsce na wypoczynek z rodziną. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych: np. teatrzyk dla dzieci, robienie pizzy, malowanie twarzy, spływ Popradem, góralski wieczór. Posiada basen, plac zabaw i pokój zabaw


Michal L
 

“Wakacje”

Zrecenzowano: 14 września 2014

Tego lata wybraliśmy Polskę. Wybór padł na Tylicz i Villę Źródło. Spędziliśmy tutaj uroczy tydzień z naszą wspaniałą córką. Wspaniała kuchnia, rodzinna atmosfera i co najważniejsze spokój. Polecamy gorąco to miejsce. Mamy zamiar tu wrócić może w przyszłym roku.


Pedro A
Cambridge, Wielka Brytania
 

“Visiting family in Poland”

Zrecenzowano: 13 kwietnia 2015
 
I went to Poland for 4 days to visit family and stayed in Villa Zrodlo.
I absolutely loved it, the accommodation is fantastic, and can't say less about the people that work there, which are really friendly, helpful and always greet you with a smile.
The room was really clean and had all the facilities you could expect and more: free wifi, TV, bathroom, wardrobe, coffee and tea, boiler, etc.
If you're staying in this part of Poland, then Villa Zrodlo is the perfect place.
     

Znajdziesz Nas

Kontakt
18 473 11 69
502 343 301
http://www.villazrodlo.pl

Partnerzy strony

  • www.tylicz-ski.pl
  • www.master-ski.pl
  • www.e-tylicz.pl
  • www.czystafrajda.pl
  • www.teatrlalekbajka.pl
  • www.parklinowykrynica.pl